Hvad er kategorierne af hardwareværktøjer?

Elværktøj refererer til værktøj, der betjenes i hånden, drevet af en laveffektmotor eller elektromagnet og driver arbejdshovedet gennem en transmissionsmekanisme.

1. Elektrisk bor: Et værktøj, der bruges til at bore metalmaterialer, plastik osv. Når det er udstyret med en frem- og bakkontakt og en elektronisk hastighedsreguleringsanordning, kan den bruges som en elektrisk skruetrækker. Nogle modeller er udstyret med genopladelige batterier.

2. Elektrisk hammer: den bruges til boring af murværk, beton, kunst- eller natursten osv., og dens funktioner kan udskiftes med elektriske bor.Lette boremaskiner bruger i vid udstrækning SDS-PLUS borepatron og -bor, mellemstore og kraftige hammere bor udskiftes med SDS-MAX patroner og bor, og mejsler kan spændes fast.

3. Slagboremaskine: Den bruges hovedsageligt som et elværktøj til at bore hårdere materialer som murværk og beton. Når slagmekanismen er slået fra, kan den også bruges som en almindelig elektrisk boremaskine.

6f21dc6d98c8753bf2165a0b0669412

4. Kværn: Et værktøj til slibning med slibeskive eller slibeskive, der bruges til at slibe træ. Der findes direkte elektriske slibemaskiner og elektriske vinkelslibere. Der skal monteres sandpapir.

5. Stiksav: Anvendes hovedsageligt til skæring af stål, træ, plastik og andre materialer, savbladet bevæger sig frem og tilbage eller svinger op og ned og er mest velegnet til at skære præcise lige linjer eller kurver.

6. Vinkelsliber: Også kendt som en slibemaskine eller skivesliber, den bruges hovedsageligt til slibning af stål, metal og sten. De almindeligt anvendte slibeskivediametre er 100 mm, 125 mm, 180 mm og 230 mm.

7. Skæremaskine: Den bruges hovedsageligt til skæring af aluminium, træ osv. i forskellige vinkler.Det er opdelt i metalmateriale skæremaskine og ikke-metallisk materiale skæremaskine.Når du bruger det, skal du være opmærksom på at spænde savklingen og bære beskyttelsesbriller.

8. Elektriske skruenøgler og elektriske skruetrækkere: Elektriske skruenøgler og elektriske skruetrækkere bruges til at læsse og aflæse gevindsamlinger. Den elektriske skruenøgles transmissionsmekanisme er sammensat af et planetgear og en kugleskrue rille slagmekanisme. Den elektriske skruetrækker vedtager en tand- indlejret koblingstransmissionsmekanisme eller en geartransmissionsmekanisme.

9. Betonvibrator: bruges til at støde beton ved udstøbning af betonfundamenter og armerede betonkomponenter. Blandt dem er den højfrekvente forstyrrelseskraft fra den elektrisk direkte tilsluttede vibrator dannet af motoren, der driver den excentriske blok til at rotere, og motoren er drevet af en 150Hz eller 200Hz mellemfrekvensstrømforsyning.

10. Elektrisk høvl: den bruges til at høvle træ- eller trækonstruktionsdele, og den kan også bruges som en lille høvl, når den er installeret på en bænk. El-høvlens knivaksel drives af motorakslen gennem en rem.

11. Marmor maskine:
Generelt til skæring af sten kan du vælge tør eller våd skæring.De almindeligt anvendte savklinger er: tørre savklinger, våde savklinger og våde og tørre savklinger. Husforbedring bruges til at skære væg- og gulvfliser.


Indlægstid: 21. december 2022